Ga naar de inhoud

Zie onze reviews op

Productgarantie

 

Bij Verfgilde werken we uitsluitend met 100% echte producten. Dat houdt in dat ze altijd rechtstreeks bij de fabrikant of een erkende leverancier vandaan komen. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Jij mag erop vertrouwen dat onze producten voldoen aan datgene wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Dit zijn extra garanties en doen niets af aan de wettelijk garantie.

 

De voordelen van kopen bij Verfgilde.nl

 

  • Kopen bij een bewezen betrouwbare partij
  • Altijd de beste service
  • Uitsluitend erkende kleuren
  • Gemengd vanuit originele basisverf
  • Gemengd met originele kleurpasta’s
  • Altijd gemengd op gecertificeerde mengmachines
  • Verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid
  • 100% garantie

 

Onderzoek

 

Indien je niet tevreden bent over een product en twijfelt aan de kwaliteit hiervan stellen wij altijd een onderzoek in. Het product zal dan worden opgestuurd naar het lab van de fabrikant of groothandel, waar het zal worden onderzocht. Heel vervelend, maar ook bij de fabrikant wordt wel eens een fout gemaakt. Als er fouten zijn gemaakt, lossen we ze op.

Als uit het onderzoek blijkt dat het product in orde is, dan is er waarschijnlijk iets niet goed is gegaan in het verwerkingsproces. Je bent bijvoorbeeld vergeten te schuren of de ondergrond is niet goed behandeld. Dat kan gebeuren, alleen dit is niet op ons of de fabrikant/leverancier te verhalen. Lees daarom altijd de technische informatie en het werkblad om er zeker van te zijn dat je het product op de juiste manier toepast.

 

Kleurgarantie

 

Ook op kleur geven wij bovengenoemde wettelijke garantie af. Wij werken altijd met officiële kleurpasta’s en up-to-date mengmachines die alleen door erkende specialisten worden onderhouden. Houd er wel altijd rekening mee dat je geen kleur kiest van een scherm, maar altijd van een staal. Kleuren zijn op ieder scherm namelijk anders. Som maken we echter fouten en maken we gewoon een andere kleur dan die je bestelde. Dan krijg je uiteraard kosteloos een nieuw product toegestuurd. Bij twijfel of de geleverde kleur daadwerkelijk afwijkt van de door ons geleverde kleur, wordt een kleuronderzoek ingesteld.

 

Kleuronderzoek

 

In een kleuronderzoek vragen we je een kleursample toe te sturen. Een kleurensample maak je heel eenvoudig door het roerhoutje of een strookje karton in de verf te dopen. Als de sample droog is, kan deze per post naar Verfgilde.nl worden gestuurd (vergeet niet je ordernummer en naam te vermelden!). Na ontvangst wordt de sample door onze verfspecialisten gecontroleerd aan de hand van een digitale kleurtest en kleurechte stalen. Bij twijfel sturen we de kleurstaal naar de betreffende fabrikant voor een uitgebreide kleurtest. De klantenservice begeleidt dit kleuronderzoek dat naar verwachting gemiddeld 2 tot 5 werkdagen in beslag zal nemen.